Itt a Te időd!

Az életben azok a legnagyobb győzelmeink, amikor le tudunk küzdeni egy önkorlátozó hiedelmet és megerősödve kerülünk ki a csatából. 

Nekem még gimnáziumban mondta azt egy irodalom tanár, hogy nincs tehetségem az íráshoz. Lehajtott fejjel elfogadtam az álláspontját, és bár mindig is szerettem volna könyvet írni, letettem a tervről. 30 év telt el a kellemetlen epizód után, amikor egy hűvös, októberi szombat reggelen egyik személyes példaképemmel, Brian Tracy-vel kávéztam a Kongresszusi Központ VIP-öltözőjében. 

Aznap én lehettem a tolmácsa, végigmentünk a tréningen. Aztán csak úgy beszélgettünk, mindenről. És előkerült a könyvírás, meg az irodalom tanár. 

Elmondtam, hogy már elmúltam 40, ezt a fejezetet nagyjából lezártam. Nagyot nevetett, amikor meghallotta, hogy szerintem már nem érdemes ezzel próbálkoznom. 

– Ádám – kezdte és nagyon komolyan a szemembe nézett – én is negyven éves korom után írtam az első könyvem. És azóta több mint 70 újabb kötetet adtam ki. Írj, simán meg tudod csinálni!

Hát így indult az én könyves projektem. Kaptam egy erős mondatot egy hiteles személytől és hirtelen elengedett a korlátozó hiedelmem. Mintha álomból ébredtem volna. Azért írtam ezt a könyvet, hogy te is elengedhess néhány negatív meggyőződést és többet hozhass ki az életedből. 

Olvasd el, találd meg a neked szóló erős mondatokat, aztán vágj bele abba, ami mindig is vonzott! Saját tapasztalatból mondom, simán meg tudod csinálni: itt a te időd!