Amikor gyerek vagy, minden és bármi lehetséges. Kristálytisztán látod az álmaidat, még csak le sem kell hunynod a szemed. Fantasztikus magabiztossággal és lelkesedéssel vágsz bele minden új kalandba. Az élet legnagyobb kihívása, hogy megtartsd ezt a hozzáállást akkor is, ha felnőttél.

 
 
 
A Sikerkód tréningjei éppen ezt a boldog gyermeki lelkesedést és életkedvet hozzák vissza; mindemellett természetesen megtanítanak arra is, hogyan tudsz felnőtt céltudatossággal és lényeglátással dolgozni az álmaidért. A Sikerkód új fejezetet nyit az életedben. Képessé tesz arra, hogy megduplázd a teljesítményed.

Megmutatja, hol buktak el az eddigi próbálkozásaid, és működő modellt ad a kezedbe sorsod átformálásához. Lehet, hogy régóta nem sikerül megvalósítanod a céljaidat. Lehet, hogy régóta hallgatod: ez neked úgysem fog sikerülni. Ne hagyd, hogy lebeszéljenek a boldogságról! Ne mondj le az álmaidról! A Sikerkód maximális önbizalmat épít, és kikezdhetetlen motivációt ad ahhoz, hogy cselekedj, változtass, és végre álmaid életét élhesd.

Milyen tréningeket kínálunk?


A Sikerkód tanfolyamai emlékezetes élményt nyújtanak. A tréningeken az átadott tudást előbb érzékletes, motiváló példák teszik könnyen érthetővé és szemléletessé, rögtön utána pedig egy-egy kiscsoportos gyakorlatban ki is próbálhatod, hogyan tehető mindez a hétköznapokban is használhatóvá. Résztvevőként egy igényesen felépített és gyakorlatias jegyzetekkel ellátott munkafüzetet is kapsz, a feladatlapok kitöltése segíti a személyes problémák mélyebb megértését és fontos támpontokat ad megoldásukhoz.
A kétnapos önbizalom-növelő és célkitűző tréning mellett egy egynapos fókusztréninget és egy kétnapos hatékonyságnövelő tanfolyamot is kínálunk - ezekről részletesen olvashatsz.

Ki az előadó?


Szalay Ádám a Titokból ismert népszerű tanító, Jack Canfield tanítványa. Az Erőleves a léleknek című sorozat társszerzője 2009-2010-ben személyesen képezte ki a trénert a siker alapelveinek oktatására. Azóta több ezren végezték el Ádám tanfolyamait, sokan közülük megváltoztatták az életüket.

Szalay Ádám neve a televízióból is ismerős lehet - 20 év médiatapasztalat tette őt a kommunikáció mesterévé. A TV2 egykori Naplójának egyik alapító tagjaként és főszerkesztő-riportereként hiteles és magabiztos előadó. Szuggesztív stílusa azokat is magával ragadja és sikerre hangolja, akik nem igazán hisznek magukban.

 

KÉRDÉSED VAN?