A siker titka a különleges tisztánlátás, a fókuszált gondolkodás. A 21. században az emberek két csoportra oszthatók: lényeglátókra és lényegvakokra. Utóbbiak állandó időhiánnyal küszködnek, mégis mindenre igent mondanak; így a feladatok a körmükre égnek, és hiába dolgoznak sokat, alig jutnak előbbre. A lényeglátók azonban tudják, mi az, ami fontos, és lelkiismeret-furdalás nélkül mondanak nemet az időrabló feladatokra. Észreveszik, megragadják a legjobb lehetőségeket, és öles léptekkel haladnak előre. És tudod mit? Élvezik az életet!

MIÉRT ÉRDEMES
RÉSZT VENNED A TRÉNINGEN?

  • mert növeli az önbizalmadat, és segít megtalálnod a harmóniát a mindennapokban.
  • mert megtanulod a profi időbeosztás szabályait egy hatékony, heti időtervező segítségével.
  • mert megkapod azt a sorvezetőt, amellyel a legprofibban pozícionálhatod magad a piacon.
  • mert biztonságos környezetben próbálgathatod a szárnyaidat; így a legközelebbi megbeszélésre vagy tárgyalásra már magabiztosan érkezel majd.
  • mert pontos tervvel mehetsz haza, látni fogod, mikor, mit kell tenned a sikerért.

AMIT
MEGTANULSZ:

  • hogyan hozhatod ki a legtöbbet a rendelkezésedre álló időből.
  • hogyan azonosíthatod a legjobb lehetőségeidet.
  • hogyan építhetsz be olyan szokásokat az életedbe, amelyek automatizálják a sikert
  • hogyan tudsz hatékonyan kérni (úgy, hogy meg is kapd, amire vágysz)
  • hogyan adhatod el magad és szolgáltatásodat a piacon (legyél bár alkalmazott vagy vállalkozó)

Hogyan épül fel a nap?

 

10:00-11:40

A tisztánlátás ereje: ha el akarsz jutni A-ból B-be, világosan meg kell határoznod, hol tartasz most és azt is, milyen célért indulsz csatába.
1. Tisztázd jelenlegi helyzeted: térképezd fel életed ösvényét! Tudatosítsd a fejlesztendő területeket, és határozd meg az odavezető lépéseket.
2. Lépj ki a megszokott keretekből, és nyiss új távlatokat a karrieredben! Egy szórakoztató játék megtanít az újszerű gondolkodásmódra, amelynek aztán saját szakmai fejlődésedben is hasznát veheted.
3. Jelöld ki a célt úgy, ahogy azt a Canfield-coaching modellje tanítja! Csak te ismerheted a számodra legjobb megoldásokat, de a megfelelő kérdések kellenek ahhoz, hogy azonosíthasd őket.


12:00-14:00

Tűnj ki a tömegből: az öneladás művészete.
Számos közérthető és gyakorlatias példán keresztül ismerheted meg a sikeres üzleti érvényesülés legmodernebb modelljeit. Egyre kiélezettebb a csata a potenciális ügyfelek figyelméért, egyre keményebbek az állásinterjúk. Az győzhet, akinek profi haditerve van a célba éréshez, és maximális önbizalma annak megvalósításához. A Plusz! sokkal több száraz elméletnél: amit tanultál, azonnal ki is próbálhatod, és átültetheted a gyakorlatba!


15:00-16:20

Vállalj felelősséget az idődért: a napi, a heti és az éves tervezés jelentősége.
A siker soha nem véletlen eredménye. A tartós siker pedig soha nem pusztán a szerencsének köszönhető. A siker mögött kemény munka van és körültekintő tervezés. A munkát azonban megkönnyítheted, ha megtanulod, hogyan érdemes tervezni és azt is, milyen típusú időgazdálkodás juttat a leggyorsabban célba téged is.


16:40-18:00

A sikeres szokásépítés: szabadulj meg a rossz rutinoktól három lépésben!
Előbbre jutásod utolsó fontos kulcsa, hogy elkezdd uralni a szokásaidat, hiszen legtöbb dolgunkban automatikusan cselekszünk, így eredményeink is automatikusan érkeznek. Sokan nincsenek tisztában a szokásaikkal, így nem is tudnak változtatni. Te egy olyan stratégia-alkotó módszert kapsz a kezedbe, amely a lehető legkönnyebbé teszi a változtatást: a sikerre vivő szokások beépítését.

 

TÖLTSD KI. JELENTKEZZ. GYERE EL. FEJLŐDJ.