A gyorsítósáv: haladóknak szóló képzésünk. A személyes hatékonyság eszköztára azoknak, akik a kétnapos alapképzést már elvégezték. Olyan önismereti és döntési modelleket ad a résztvevőknek, amelyek segítségével megérthetik legbelső motivációikat és rálelhetnek a céljaikhoz vezető legrövidebb útra.

MIÉRT ÉRDEMES
RÉSZT VENNED A TRÉNINGEN?

  • megismered azt a lépésről-lépésre felépíthető eredményességi rendszert, amellyel a saját életedben is könnyűszerrel érhetsz el áttöréseket.
  • a kilenc környezet modell sebészi pontossággal tárja fel azt, hol kell változtatnod az életeden ahhoz, hogy eredményesebb lehess - jelenleg ez a leghatékonyabb modell a világon és Magyarországon csak a Sikerkód Platinum tréningen érhető el.
  • a tanfolyam utáni 12. héten újra találkozunk (ez az alkalom nem jelent számodra pluszköltséget), hogy beszámolhass elért sikereidről és meghallgathasd a többiek lelkes beszámolóját. Ezzel újabb lendületet kapsz a további munkához.

AMIT
MEGTANULSZ:

  • hogyan érj el 90 nap alatt három rövid távú célt egy támogató közösség segítségével.
  • hogyan alkalmazható a speciális hálatechnika a célmegvalósításban.
  • hogyan szabadulhatsz meg önkorlátozó hiteidtől és oldhatod fel a blokkokat.
  • hogyan építheted újra az életed a téged körülvevő környezetek áttervezésével.
  • hogyan motiválhatod magad céljaid elérésére.
  • hogyan tanulhatsz a kudarcaidból.

Hogyan épül fel a nap?

 

10:00-11:40

A holisztikus tanulási modell. Hangold magad sikerre egy átlátható, mindenre kiterjedő fejlődési terv segítségével. Sorgyakorlatok: hatékonyságnövelésed professzionális megalapozása.


12:00-14:00

Tisztázd a MIÉRT-ed! Készítsd el fejlődési terved! A Darren Hardy hatékonyságnövelő guru által kidolgozott ötlépcsős hatékonyságnövelő modell elmélete és gyakorlati alkalmazása.


15:00-16:20

A kilenc környezet modell. Egy ön-coaching technika, amely gyakorlatias módszerekkel segít hozzá a javuláshoz életed minden fontos aspektusában (pénzügyek, kapcsolatok, külső megjelenés). Három legfontosabb célod kitűzése.


16:40-18:00

A 90 napos szövetségesi rendszer: közös kötelezettségvállalás és a három hónapos számon kérő rendszer alkalmazásának keretei. Biztosítékok kitűzött céljaid eléréséhez!

 

TÖLTSD KI. JELENTKEZZ. GYERE EL. FEJLŐDJ.

Nem látsz egy bizonyos tréninget, amire jelentkeznél? Akkor is érdeklődj bizalommal az alábbi űrlap segítségével!