Mi lehet a két legfontosabb szó az életedben?

Hatalmas erő van abban, ahogy szavaidat megválasztod. Az, hogy milyen nyelvezetet használsz, meghatározza a tetteidet.

Hívj egy adott helyzetet PROBLÉMÁNAK, és máris áldozattá tetted magad.

Fogalmazz meg egy KIFOGÁST megoldási javaslatok helyett, és máris egy bizonyos nézőpontba összpontosítottad minden energiádat (olykor életed végéig.)

A szavak, ha rosszul használják őket, lerombolhatják bárki önbizalmát. De ugyanígy, a jól megválasztott szóhasználat erőt ad, szinte elektrizálja a teljesítményt, és építi az önbecsülést.

Talán a két legfontosabb szó, amelyet azonnal a szótárad címlapjára kellene írnod, így hangzik:

VÁGJ BELE! – hiszen semmi sem változik, amíg TE nem változtatsz.

De amint megteszed, a szél valahogy megtalálja a vitorláidat. A legjobb éned kap teret. A múzsa előkerül. És megindulsz felfele az emelkedőn…

Így hát…

vágj bele abba a kocogásba, amely egyszer csak elvezet a maratoni teljesítményig

vágj bele el annak a készségnek az elsajátításába, amely fordulópontot hoz a karrieredben

vágj bele annak a kapcsolatnak a kialakításába, amely meghozhatja a boldogságod (vagy vágj bele meglévő kapcsolatod rendbetételébe)

vágj bele abba a képzésbe, amely új szintre emeli az életed. (Seth Godin nyomán)

Feladat mára: figyelj oda kimondott szavaidra a mai nap folyamán. Melyeket kellene kitörölnöd a szótáradból? Melyeket kellene felvenned?

UTÓIRAT: Ha tényleg felkészültél, hogy valami izgalmasba vágj bele… Ha készen állsz arra, hogy az első helyre állj a saját életedben és új szintre emeld a karriered… Ha kíváncsi vagy, mit kellene tenned, hogy végre elérhesd az áttörést, akkor gyere el a november 18-i Fókusztréningre! Kattints a részletekért!

Comments are closed.