HATÁSMENEDZSMENT - GYŐZTES STRATÉGIÁK AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓBAN.

Az egynapos kommunikációs tréning a Sikerkód prémium képzése.

Tréner: Szalay Ádám.

KINEK AJÁNLJUK A TRÉNINGET?

  • VÁLLALKOZÓKNAK, akik a forgalmuk növelése érdekében szeretnék hatásosabban megszólítani a vevőiket.
  • SZABADÚSZÓKNAK, akik szeretnék erdményesebben pozicionálni a szolgáltatásukat.
  • ÉRTÉKESÍTŐKNEK, akik javítanának a sales-pitch-ükön és el akarják sajátítani a profi prezentáció alapjait.
  • VEZETŐKNEK, akik jobban meg akarják érteni beosztottjaik motivációit és hatalomgyakorlás helyett a meggyőzés eszközével szeretnék elérni a céljaikat.

MILYEN KÉRDÉSEKRE KAPSZ VÁLASZT A TRÉNINGEN?

  • Mit mondj és hogyan mondd, hogy elérd a kívánt hatást?
  • Hogyan tárgyalj meggyőzően?
  • Hogyan tehetsz szert versenyelőnyre egy túlzsúfolt piacon?
  • Mi kell ahhoz, hogy jóból kiváló legyen az üzleti prezentációd?
  • Hogyan szólítsd meg a vevőidet, hogy vonzó és megjegyezhető legyen mindaz, amit el akarsz mondani?

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD ERRE A KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGRE?

Szalay Ádám vagyok, a Hatásmenedzsment trénere. Húsz évet töltöttem el a médiában. Ebből tizenhét évet a TV2 Naplójánál. Igazi mélyvíz volt ez, minden lehetséges kommunikációs helyzetet megtapasztaltam. Annak idején, televíziósként megdöbbentett, hogy a riportalanyok mennyire nem készülnek fel az interjúkra. Sokszor még a közismert politikusok is lefagytak és dadogni kezdtek az első kellemetlen kérdésnél. Később, a céges piacon is sokszor azt láttam, hogy az üzleti érvelés nincs felépítve, a megbeszélés menete nincs kitalálva - és így a siker is rendre elmarad. Amíg az előbbi helyzet szomorúsággal töltött el, addig az a mai napig határozottan bosszant, amikor egy-egy céges prezentáció diavetítés általi kivégzéssel ér fel. Arról nem is beszélve, amikor néhány sales-script olyan bugyuta kérdés-válasz technikára épül, mintha direkt óvodásoknak írták volna.
Mindezt azért mondtam el, mert őszintén hiszem, hogy ennek nem kell így lennie. Hogy néhány egyszerű stratégia alkalmazásával, némi tudatos tervezéssel és célorientált felkészüléssel ugyanezekből a helyzetekből fényes siker: vastaps, eladás, áttörés érhető el. Az a húsz év, amit a kamera előtt és mellett töltöttem, és az a több mint fél évtized, amelynek során a vállalati piacon trénerként és tanácsadóként dolgoztam, megtanított arra, hogyan adhatom át egyszerűen, közérthetően és azonnal felhasználhatóan ezeket az ötleteket.

KOMMUNIKÁCIÓS VERSENYELŐNYHÖZ JUTSZ A KONKURENCIÁVAL SZEMBEN

Megtanít a profi történetmesélés szabályaira. Ma már minden sikeres vállalkozás a "storytelling" módszerével teszi magát emlékezetessé - legyen szó céges prezentációról, üzleti megbeszélésről, facebook-oldalról vagy honlapról. Ahhoz, hogy beírd magad a vevőid agyába (és a szívébe) izgalmas, igaz, ellenállhatatlan történetet kell mesélned a termékedről vagy szolgáltatásodról. Mi a te történeted? Ha még nem fogalmaztad meg, most megkapod a történetépítés lépéseinek pontos forgatókönyvét.

A PREZENTÁCIÓ MESTERÉVÉ VÁLSZ

Megérted, hogyan tehetsz vonzóvá egy ötletet, hogyan prezentálhatsz élvezetes stílusban, hogyan építheted fel a mondandódat úgy, hogy az az első mondattól az utolsóig lebilincselje és végül cselekvésre sarkallja a hallgatóságodat. Ehhez a világ legjobb és legelismertebb előadói mind ugyanazt a módszert alkalmazzák. A tréningen a gyakorlatban próbálhatod ki te is ezt a bevált receptet.

MAGABIZTOS LESZEL A TÉTHELYZETEKBEN

Megtanulod, hogyan fordíthatsz át vesztesnek tűnő helyzeteket nyertes helyzetekké. Képessé válsz arra, hogy azonosítsd partnered kommunikációs stílusát és hozzáigazítsd a saját stratégiádat. A "négyfüles" kommunikációs modell elsajátítása megmutatja, hogyan kerülheted el vagy simíthatod el a konfliktusokat. Az értő figyelem módszere pedig abban segít majd, hogy tökéletesen megértsd partnered igényeit és szükségleteit.

HITELES LESZEL A MEGSZÓLALÁSAIDBAN

Legyen szó ötletről, termékről vagy szolgáltatásról - akkor leszünk vevők rá, ha hitelesnek tartjuk azt, aki beszél róla. A hitelesség nem csak a kimondott szavaidon múlik, hanem a testbeszédeden, megszólalásod hangszínén, hangerején és dinamikáján is. Megmutatom, hogyan javíthatsz az összképen. És azt is, hányféle eszköz van a torkodban ahhoz, hogy profi benyomást kelts minden egyes megszólalásoddal. Egyvalamit azonban szeretnék tisztázni: csak az lehet hiteles, aki maga is hisz abban, amit el akar adni. Hatásvadász manipulációra ezen a tréningen senki nem kap eszközöket.

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ A TRÉNINGET?

A megszerzett tudást rögtön ki is próbálhatod - profi operatőr segítségével. A felvételeket a helyszínen kielemezzük: azonosítjuk a kitörési pontokat, az erősségeket és a fejlesztendő területeket. Az elkészült DVD-t később haza is viheted magaddal. (A kamera előtti szereplés lehetőség, nem kötelező. Azokat a felvételeket elemezzük közösen, amelyek esetében a résztvevő erre engedélyt ad. Minden résztvevő csak a róla készült felvételeket kapja meg. Cégünk a dvd-k kiírása után a felvételeket letörli.)

TÖLTSD KI. JELENTKEZZ. GYERE EL. FEJLŐDJ.

Nem látsz egy bizonyos tréninget, amire jelentkeznél? Akkor is érdeklődj bizalommal az alábbi űrlap segítségével!