Több ügyfelet, több elismerést, magasabb bevételt szeretnél?
Előléptetésre vágysz?
Szeretnél szintet ugrani a karrieredben vagy a vállalkozásodban? 


Néha bosszant, hogy mások elhúznak melletted és nem tudod, mivel tettek szert előnyre?
Vagy érzed, hogy az áttörés csak karnyújtásnyira van, mégis egy helyben toporogsz?


A SIKERES KARRIER XXI. SZÁZADI KULCSSZAVA AZ ÉNMÁRKA-ÉPÍTÉS.

HA ELVÉGZED A TRÉNINGET:

  • megtanulod, hogyan találhatod meg azt az egyedi készségedet/tulajdonságodat, amely különlegessé tesz a piacon.
  • megérted, hogyan tudod személyes márkáddá tenni ezt a téged jellemző kvalitást.
  • megmutatom, hogyan kell mindezt kommunikálnod a siker érdekében.
  • megtapasztalhatod, hogy a "kevesebb valójában több" lényeglátó elve mit jelent a márkaépítés folyamatában.

A TRÉNING KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA, HA:

  • gondban vagy, amikor az erősségeidről szeretnél beszélni, de ezen változtatni akarsz.
  • ha nehezen tudod eladni magad a piacon, és nem érted, ennek mi oka lehet.
  • ha rendszeresen keresel új ügyfeleket, de a próbálkozásaid ritkán vezetnek kézzel fogható sikerhez
  • ha újra és újra megakadsz, amikor saját magadat akarod pozícionálni (legyen szó akár egy potenciális ügyfélről vagy egy motivációs levélről).

A verseny ma minden eddiginél kiélezettebb. A Google-galaxisban minden versenytársad csupán egyetlen kattintásra van meglévő és megszerezhető ügyfeleidtől. Hatalmas hangzavarban kell harcba indulnod a piac figyelméért.
Ha a munka világát nézzük, akkor sem megnyugtatóbb a helyzet. Mindenki, akivel ugyanazért a meghirdetett munkahelyért konkurálsz, egyetlen kattintással megismerhető, megkedvelhető, így - ha profi online jelenléte van - már azelőtt lekörözhet téged, hogy behívták volna egy személyes találkozásra.

KI LESZ A GYŐZTES EBBEN A MEGVÁLTOZOTT VILÁGBAN?

Az, aki először látja át, hogy a korábbi modell mára elavult. Az,aki megérti, hogy mit kell másképp csinálnia a megváltozott porondon. Az, akinél ott van a legmodernebb sikerrecept, és alkalmazza is azt.
A titok csak ennyi: valamiben a LEGJOBB-nak kell lenned. Ha gyermekednek épp iskolát keresel, természetesen te sem átlagos iskolába akarod íratni, hanem a környék LEGJOBB iskolájába. Ha műtét előtt állsz, bármilyen áldozatot meghozol, hogy a LEGJOBB szakemberhez kerülj, nem érdekelnek az "elég jó" sebészek.
Ugyanezzel a hozzáállással keres szakembert, vásárol terméket vagy szolgáltatást bármelyik potenciális ügyfeled. Ugyanezzel a hozzáállással keres alkalmazottat bármelyik lehetséges, jövőbeli főnököd.

A LEGTÖBB EMBERNEK NINCS JÓ VÁLASZA ERRE A KÉRDÉSRE:
MIBEN VAGYOK, MIBEN LEHETNÉK A LEGJOBB?

Pedig karrierszempontból ma ez a legfontosabb kérdés. Ha nincs jó válaszod, nincsenek jó esélyeid.
Az ÉNMÁRKA-építő tréning egy jól felépített, logikus, XXI. századi sikermodellt ad a kezedbe. Miért fontos ez? Mondok egy közérthető példát: amikor először készítesz el egy új ételt, szükséged van a receptre. Recept nélkül a legtehetségesebbek sem boldogulnak. A recept a modell: megmutatja mire van szükség, milyen arányban, milyen sorrendben; és azt is megtudod, mit, mennyi ideig kell sütni vagy főzni. A legjobb az egészben az, hogy kiváló recepttel még az is elboldogul, aki egyébként nem profi szakács.
Apropó, észrevetted, hogy akik olykor leköröznek téged az életben, talán nem is okosabbak, nem is tehetségesebbek nálad? (Ez nagyon bosszantó tud lenni.) Elárulom a titkukat: rádöbbentek, hogy nem kellenek különleges képességek a sikerhez. Nem kellenek átütő adottságok sem.

AKKOR HÁT MIRE VAN SZÜKSÉG?

Hogy végre a saját versenypályádon állj rajtpozícióba. A legtöbben ott rontják el, hogy másokhoz hasonlítgatják magukat, olyan terepen akarnak a legjobbá válni, ahol más nagyobb eséllyel győzhet. És ilyenkor ehhez hasonló dolgokat mondogatnak: "Ha kicsit bátrabb lennék... Ha mernék én is nyomulni... Ha nekem is olyan jó lenne a beszélőkém..." Ez zsákutca! Persze, az élet célja a folyamatos fejlődés, de MINDEN MEGVAN BENNED már most is, hogy fantasztikus és sikeres életet élhess. De neked nem az a dolgod, hogy olyanná válj, mint valaki más.

ÉPPEN ELLENKEZŐLEG!

Az a dolgod, hogy saját magadat találd meg, hogy saját magadat definiáld minél profibban, minél fókuszáltabban, minél egyértelműbben. Hogy pontosan tudd, milyen értéket nyújthatsz a piacnak, hogy miért pont téged kellene szerződtetni. Ezek nagyon nehéz kérdések, tudom. Éppen ezért született meg az énmárka-tréning gondolata. Hogy kezedbe adhassam a válaszokat. És már-már tisztességtelen versenyelőnyhöz juttassalak.

 

A képzés trénere Szalay Ádám, 20 év televíziós múlttal, a TV2 egykori Naplójának riportereként és főszerkesztőjeként Magyarország egyik elismert kommunikációs szakembere. Kezdetben vállalatvezetőket készített fel a médiaszereplésre, majd hat évvel ezelőtt visszaült az iskolapadba, hogy a Titok tanítómesterétől Jack Canfield-től tanulhasson az Egyesült Államokban. Azóta több száz előadást és tréninget tartott, több ezer lelkes hallgató végezte el a tanfolyamait, sportcsarnoknyi közönség előtt is tart motiváló beszédeket, hazánk legnagyobb cégei rendszeresen megbízzák azzal, hogy építse munkavállalóik önbizalmát.

 

TÖLTSD KI. JELENTKEZZ. GYERE EL. FEJLŐDJ.

Nem látsz egy bizonyos tréninget, amire jelentkeznél? Akkor is érdeklődj bizalommal az alábbi űrlap segítségével!