Vonzástörvény: napi rutin 10 lépésben

Az alábbi napirend egy gyakorlatias útmutató ahhoz, hogy hasznodra tudd fordítani a Vonzás törvényének működését. A lényeg, hogy egész nap tartsd fenn a megfelelő hozzáállást. A következő tíz lépés reggel hét és este tíz között ad neked néhány feladatot. Ha ezeket következetesen elvégzed – és rutinoddá teszed – az életed minősége érezhetően javulni fog.

Íme a 10 lépés, amellyel biztosíthatod, hogy a Vonzás törvénye neked dolgozzon:

7.00 Vizualizálj! Miután felébredtél, néhány percben – még lehunyt szemmel – képzeld el, hogy a nap eseményei számodra kedvezően alakulnak.

7.10 Fókuszálj az előtted álló legfontosabb feladatra! Írj le legalább egy célt, amit aznap szeretnél elérni.

7.30 Válassz mantrát, és dobd fel a napod! Ez lehetőleg valami egyszerű, pozitív mondat legyen, pl.: “A mai napon csodálatos dolgok történnek velem!”

8.00 Oszd meg a terveidet valakivel! Ha mások előtt is elköteleződsz, valószínűbb, hogy nem halogatod el a megvalósítandó feladataidat.

8.30 Vállalj be néhány véletlenszerű jócselekedetet! Legyen ez a legfontosabb kihívásod a napban – ismerj el néhány kollégát, ajánld fel a segítségedet akár ismeretleneknek is, támogasd a társaidat úgy, hogy nem vársz érte hálát vagy viszonzást.

9.00 Sugározz egy kis pozitív energiát! Amikor leülsz dolgozni az irodában, vagy lemész a büfébe, légy annyira pozitív a többiekkel, amennyire csak tudsz.

12.00 Tégy valamit, ami feldob! Ahhoz, hogy fenntartsd a jó hangulatodat, fontos, hogy az ebédszünetben olyasmivel is foglalkozz, ami szórakoztat, pihentet, vagy éppen energizál.

18.00 Ünnepeld meg előrehaladásodat! Amint a családoddal vagy a barátaiddal vacsorázol, mondd el nekik, mi volt a legjobb élményed és mennyit haladtál előre a feladataiddal a nap során.

21.00 Vezess hála-naplót! Írj le egy füzetbe minden nap legalább öt dolgot, amiért aznap hálát tudsz adni. Az élet apró örömeitől az egészen nagy dolgokig: bármit, ami eszedbe jut.

22.00 Meditálj! Fókuszálj a légzésedre, lazítsd el minden izmodat és engedd, hogy a béke és az elégedettség átjárja a tested. (forrás: thelawofattraction.com)

És jusson eszedbe: augusztus 26-27-én kétnapos Sikerkód tréning Budapesten! Gyere el és tanuld meg, hogyan építhetsz magadnak maximális önbizalmat céljaid elérése érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.