Kilenc plusz egy dolog, ami arra utal, hogy sikeres vagy

Hát nem szeretnénk mindannyian sikeresebbek lenni? Hogy ne kelljen többé aggódni a pénzügyek miatt és végre álmaink életét élhessük. Számomra például a siker azt jelenti, hogy boldog vagyok, bőségben élek és másokat is hozzásegíthetek mindehhez. Ha ebben a percben még nem tartasz ott, ahol tartani szeretnél, de hiszel abban, hogy vár rád a siker, akkor a legjobb úton haladsz és el fogod érni az álmaidat. Most jöjjön 9+1 dolog, ami arra utal, hogy máris sikeres vagy, netán hamarosan sikeressé válsz! Olvasd el a listát: mi utal a személyes sikeredre?

  1. Úgy intézed a pénzügyeidet, mint egy igazi cégtulajdonos. Tudod, hogy szükséged van egy személyes (családi) költségvetésre, ahhoz, hogy jó döntést tudj hozni a felmerülő kiadásokról. Hogy mi az, amire nemet kell mondanod, mi az, ami előnyödre válik. Nem mész bele felesleges hitelekbe – képes vagy távlatokban gondolkodni.
  2. Tisztában vagy a kemény munka értékével. Képes vagy akkor is szorgalmasan dolgozni, amikor halogathatnád a munkát – így nemcsak eléred a sikert, hanem meg is tudod tartani azt, amikor már a tiéd.
  3. Szeretsz tanulni. A sikeres emberek hisznek az élethosszig tartó tanulás és fejlődés fontosságában.
  4. Tudod, hogy elsőként mindig önmagadat kell választanod. Ez nem az önzésről szól, hanem például arról, hogy akkor tudsz másoknak szeretetet adni, ha azt először magadnak is megadtad. Aki önmagát elutasítja, az másokat sem tud elfogadni és így nem válhat sikeressé.
  5. Inspirálod az embereket. A legnagyobbak sikere mindig a szolgálatról szól. Olyan ötletekkel állnak elő, amelyekkel megoldják mások problémáját, vagy segítenek enyhíteni a panaszaikon. Így aztán a vagyonuk abból származik, hogy pozitív változást hoztak létre az emberek életében.
  6. Hatalmas, szinte őrülten nagy életcéljaid vannak. Akik nagy sikert érnek el, azt annak is köszönhetik, hogy magasra tették a lécet. A kicsi álmok is megvalósulnak, de lehet, hogy észre sem vesszük az eredményt.
  7. Eredményesen osztod be az idődet. A csúcsra vezető úton elengedhetetlen, hogy megtervezd a napjaidat és a legtöbbet hozd ki a munkára szánt időből.
  8. Elfogadod, hogy a visszautasítások részei az élet nagy játékának. A középszerű embert megállítja a kudarc. A sikeres irányt vált és újratervezi a célhoz vezető utat.
  9. Szenvedélyesen szereted azt, amivel foglalkozol. Nemcsak azért dolgozol, hogy a hónap elején megérkezzen a várva-várt banki sms a fizetésed átutalásáról. Hanem azért is, mert őszinte örömöd leled a munkában.

+1 …és természetesen megingathatatlan a hited abban, hogy jár neked a siker!  

Duplázd meg a bevételeidet ÉS a szabadidődet! Találkozzunk augusztus 26-27-én a kétnapos budapesti Sikerkód tréningen – jelentkezz mihamarabb, ide kattintva!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.